Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους τους φίλους και τα μέλη, που με χαρά, μεράκι και καλή διάθεση, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των συλλόγων που παραβρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας και ήταν: Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου “Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ”, Πολιτιστικός Συλλογος “Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ”, Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Ν. Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μακεδόνων Μαγνησίας “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και ο Σύλλογος Νεολαίας Ριζομύλου, καθώς και τις υπέροχες ορχήστρες του Στέφανου Ζεράι και του Κώστα Καραμπάση – Θωμά Σκοτίδα!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου κ. Σκλιάς, η κ. Μορφογιάννη Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κοπάνας, ο βουλευτής κ. Ηλιόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου κ. Ζαρκάδας- Βεργής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λουφόπουλος. Τέλος ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV για την κάλυψη της εκδήλωσης!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.