Με επιτυχία το 4ο Αντάμωμα Κερασιωτών

Με την συμμετοχή εκατοντάδων Κερασιωτών και φίλων των συλλόγων που κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού,πραγματοποιήθηκε το 4ο αντάμωμα και ο ετήσιος χορός που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς και ο Α.Ο.Αετός υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου.Το χορό άνοιξε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του Αετού Κερασιάς για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι πρωίας χορεύοντας υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο αντάμωμα.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Μαγνησίας κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη,η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρήγα Φεραίου κ.Αθανάσιος Μπατζιάκας και κ.Ιωάννης Σκρίμπας,η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Αντωνία Χασιώτη,οι πρόεδροι του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Αετού κ.Κώστας Κυριαζής και κ.Γιώργος Ζήσης και τα μέλη των Δ.Σ.
  Τέλος ευχαριστούμε τον Φίλιππο Κακλή για την στήριξή του προς το σύλλογο,τους χορηγούς της εκδήλωσης Υιοί Μιλτιάδη Πολύζου,Hotel Valeni και το ταξιδιωτικό γραφείο Μούτσιος Αθανάσιος.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.