Μια καλοκαιρινή βραδιά με εκπλήξεις αφιερωμένη στους ήχους του swing !

Απόψε Πέμπτη 17 Ιουλίου στην αυλή του Σαντάν

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων που γίνονται στο χώρο του μουσείου Tσαλαπάτα, σε συνεργασία της ομάδας Lab Art/ Plenty και των επιχειρήσεων που στεγάζονται εκεί, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε χωρίς είσοδο κάτι διαφορετικό αυτή την Πέμπτη 17 Ιουλίου στην αυλή του Σαντάν! Μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στους ήχους του swing !

Η μουσική που άνθισε την περίοδο του μεσοπολέμου , περίπου έναν αιώνα πριν, παραμένει επικαιρη και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού και όχι μόνο…

Eμφανίζονται ζωντανά:
– Diminuita , το τρίο με έγχορδα από την Αθήνα είναι πρωτεργάτες του Manouche ιδιώματος που ανέδειξε ο Django Reinhardt και όχι τυχαία οι ιδρυτές του Djangofest , του θεσμού των swing/ gypsy jazz τεχνών στη χώρα μας. Με ‘παραδοσιακό’ παίξιμο και διασκευές σε ρεμπέτικα, κερδίζουν με την τεχνική τους τις εντυπώσεις παντού όπου εμφανίζονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

-Undercover Band, το ντόπιο σχήμα παρουσιάζει εντυπωσιακή δυναμική και έχει διαμορφώσει δικαιωματικά το δικό του φανατικό κοινό!. Άρτιες εκτελέσεις και διασκευές από γνωστά κομμάτια σε ήχο swing, από το σύνολο του οποίου ηγείται η μοναδική φωνή της Σοφίας Νάσσιου.

Μαζί με τα Live , θα έχετε στην ίδια δωρεάν εκδήλωση την ευκαιρία να μάθετε το χορό swing από τα μέλη του Lindy Hop Volos (Independance Studio) αλλά και να δείτε τις χορογραφίες της σχολής Nikki Critchlow dance studio!

Μια πλήρης παρουσίαση του swing φαινομένου, με μουσική και χορό στην αυλή του Σαντάν στο Τσαλαπάτα, μετά τις 8:30 μέχρι αργά! Πληροφορίες www.facebook.com/events/684516371642150/… Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε με διάθεση – η βραδιά θα σας μαγέψει!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.