«Μιλάμε για το βιβλίο» το Σάββατο στο «Ράδιο-Ένα»

Με συγγραφείς της «Άνεμος Εκδοτική»...

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο(www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1) κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας.
Αυτό το Σάββατο 27 Ιουνίου, στην τελευταία μας εκπομπή για φέτος θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τρεις συγγραφείς, της ΄Ανεμος Εκδοτική, την Αναστασία Κορινθίου για το μυθιστόρημα «Ποτέ μη λες για πάντα», τη Μαρία Λιάσκα για το μυθιστόρημα «Ο κύκλος με τη θάλασσα» και τον Σάββα Καλιοντζή για το μυθιστόρημα «Εκτός ορίων».
Χορηγός της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική (www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574). Σας ευχαριστώ που και φέτος ήσασταν κοντά μας.Ευχαριστώ και τους χορηγούς μας που μας διέθεσαν βιβλία για να προσφέρουμε στους ακροατές και τις ακροάτριές μας.

Ραντεβού τέλη Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι…

Διονύσης Λεϊμονής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.