Νέες κυκλοφορίες απ΄τον ΚΕΔΡΟ

Τις νέες κυκλοφορίες παρουσίασε ο ΚΕΔΡΟΣ. Μερικές από τις ενδιαφέρουσες εκδόσεις είναι:

Ο κρυφός πυρήνας των Ερυθρών Ταξιαρχιών του Δημήτρη Μαμαλούκα

Η εξαφάνιση του φοιτητή Αλεσάντρο Φοντάνα θα δώσει την αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι ενός μυστηρίου που οδηγεί στην Ιταλία των «μολυβένιων χρόνων». Των χρόνων της πολιτικής βίας, της κοινωνικής αναταραχής, της πλήρους αβεβαιότητας και του άφθονου αίματος. Ο Δημήτρης Μαμαλούκας υπογράφει ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα.

Φύλακας στην πισίνα του Μιχάλη Φακίνου

Το πλακάκι ξεκολλάει και σπάει με κρότο στον πάτο της άδειας πισίνας. Ο φύλακας ξυπνάει… Ένα παιχνίδι της λήθης με τη μνήμη, ένα μυθιστόρημα όπου ξυπνούν τα κοιμισμένα όνειρα, ένας μακρύς επικήδειος γραμμένος μέσα στο αλχημικό εργαστήριο κάποιου πωλητή αναμνήσεων. Από τον Μιχάλη Φακίνο, έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους συγγραφείς.

Πικρές ιστορίες της θάλασσας και της ερήμου – ημερολόγια δύο αριστερών εβδομήντα χρόνια πριν της Μάρως Φιλίππου

Η Μάρω Φιλίππου παρουσιάζει, σχολιάζει και αναλύει τα ημερολόγια του Παύλου Μαλουκάτου και του Ντίνου Βλαχογιάννη, δύο αριστερών που οι τύχες τους διασταυρώθηκαν με το «Κίνημα της Μέσης Ανατολής» και τον απάνθρωπο εγκλεισμό Ελλήνων αντιφασιστών σε αγγλικά στρατόπεδα στην έρημο. Δύο μαρτυρίες που φωτίζουν μια δραματική περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Δώδεκα γραμματόσημα στον τοίχο του Ιορδάνη Κουμασίδη

Δώδεκα επιστολές που στέλνει ένας εξόριστος σε μια δεσποινίδα στο Παρίσι. Ποιος είναι άραγε ο αποστολέας; Δώδεκα μήνες σε μια σιωπηλή φυλακή. Μοναδική επικοινωνία με τον έξω κόσμο αυτές οι επιστολές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.