Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη παρουσιάζονται στο Ορφανοτροφείο

Από το Εργαστήρι Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης των Πολιτών Εν Γνώσει

Με την ολοκλήρωση ακόμη μίας επιτυχημένης εκπαιδευτικής χρονιάς, το Εργαστήρι Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Απασχόλησης των Πολιτών Εν Γνώσει παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στις 8:30 μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου.

Στην παράσταση συμμετέχουν τα παιδιά του Εργαστηρίου Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης των «Πολιτών Εν Γνώσει», το Ωδείο Βόλου «Ρυθμός» και η Μουσική Σχολή Τραγουδάρα (Τάξη Ιόλης Σκούρτη).

Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου έχει αναλάβει η κ. Έλενα Νταβλαμάνου (Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης των «Πολιτών Εν Γνώσει»), ενώ τη διδασκαλία των τραγουδιών η κ. Ιόλη Σκούρτη (Καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού) με την ηχητική υποστήριξη του “Zk live & Recording”

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ στην είσοδο θα τοποθετηθεί «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ», σε μια κατασκευή του κ. Δημήτρη Γκιουλάκη (All constructions) Construction) για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.