Οι Gadjo Dilo στο Βόλο!

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Lab Art

Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Lab Art την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου για μία συναυλία.. ανοιξιάτικη!
Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Γερμανία, Κύπρο και Βαλκάνια, οι Gadjo Dilo επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν το μουσικό στυλ που οι ίδιοι δημιούργησαν, το “Manouche De Grec”.

Οι Gadjo Dilo πάντρεψαν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ’50 και ’60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα επιστρέφει στην σκηνή του Lab Art, για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έντονο το “Ελληνικό” στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

Gadjo DiloΤο Σάββατο 31 Οκτωβρίου η μαγεία της “Manouche De Grec” θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, παρασύροντάς μας να λικνιστούμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα.

Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα, Κώστας Μητρόπουλος: κιθάρα, Νίκος Βλάχος: Kοντραμπάσο
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί, Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν, Ηλιάνα Τσαπατσάρη: φωνή
LabArt Τσαλαπάτα Βόλος. Προπώληση: 9€ – Είσοδος: 11€. Πόρτες ανοίγουν: 22:00.

Τηλ Κρατήσεων 2421 40 3454, Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00

Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, -Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, -Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.