Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο χώρο του ΚΔΑΠ με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάλαντα από τα παιδιά στις 8/12/2015 ήταν το εφαλτήριο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Στις 21/12/2015 η παρουσίαση κουκλοθεατρικής παράστασης από το κουκλοθεατρικό εργαστήρι «Μαραιβή», πέρασε όμορφα χριστουγεννιάτικα μηνύματα στα παιδιά μέσα από μια παραδοσιακή, λαϊκή ιστορία με τίτλο «ο Μισοκοκοράκος» στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Βόλου, ενώ στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 23/12/2015 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων με τίτλο «ονειροχριστούγεννα».
Τα παιδιά, μέσα από δραστηριότητες και κατασκευές βίωσαν γλυκές καταστάσεις, που μόνο τα όνειρα μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και υποδέχθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τραγούδια, μελωδίες, χαμόγελα και γιορτινή διάθεση.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, το Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων συνδιοργάνωσε κι έστησε με τα υπόλοιπα Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ., ένα χριστουγεννιάτικο δωμάτιο μυστηρίου για όλα τα παιδιά του Δήμου Βόλου στη πλατεία του Αγίου Νικόλαου από τις 28/12/2015 έως τις 31/12/2015.
??????????

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.