«Ονειρεύομαι έναν Άλλο Κόσμο…»

Με επιτυχία η γιορτή αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους

Η ανταπόκριση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και των πολιτών του Βόλου στις δράσεις αλληλεγγύης που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη γενναιόδωρη συμμετοχή σας στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που στήθηκε στην αίθουσα Μ και όπου τα παιδιά κατασκεύασαν και δώρισαν στολίδια με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες.
Ευχαριστούμε επίσης την οργάνωση ΑΡΣΙΣ για την συνεργασία και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Πανεπιστημίου να συμμετάσχουν στις δράσεις μας. Ευχαριστούμε τα μέλη της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την συμμετοχή τους.
Τέλος, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού BABYLAND για την συμμετοχή τους στη γιορτή μας.
Τα δρώμενα και το οπτικοακουστικό υλικό με θέμα «Ονειρεύομαι έναν κόσμο…» που μας παρουσίασαν αποτελούν έναυσμα για να δούμε τα Χριστούγεννα ως μια αφορμή βιωματικής εκπαίδευσης στην έννοια και τις πρακτικές της αλληλεγγύης και της φροντίδας για τους άλλους.
Τα συγκινητικά λόγια των παιδιών και τα όνειρά τους για έναν άλλο κόσμο μας επιτρέπουν να σκεφτούμε το μέλλον με εμπιστοσύνη και ελπίδα».
Babyland_2 (1) dromena

Babyland_3 dromena

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.