«Ο Καραγκιόζης Νταντά»

Μια σπαρταριστή παράσταση από το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου

Η αναβληθείσα παράσταση του Καραγκιόζη λόγω της προχθεσινής κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στις 7.30 το απόγευμα, στα Άνω Λεχώνια. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για «μια παράσταση, όπου ο Παναγιώτης Φιλιππίδης θα παρουσιάσει το δημοφιλή ήρωα μικρών και μεγάλων, τον Καραγκιόζη που παριστάνει την νταντά. «Ο Καραγκιόζης νταντά» λοιπόν μέσα από μια σπαρταριστή κωμωδία, ένα κύμα δροσιάς που δείχνει με πολύ έντονο τρόπο τις σχέσεις αγάπης, στοργής και τρυφερότητας μέσα στην οικογένεια του Καραγκιόζη και κατ’ επέκταση στην κάθε οικογένεια.

Στην παράσταση, μαζί με τον δάσκαλο καραγκιοζοπαίκτη και πρωταγωνιστή του Θεσσαλικού Θεάτρου Σκιών Π. Φιλιππίδη, συμμετέχουν οι μικροί μαθητές που παρακολούθησαν το φετινό εργαστήριο του Καραγκιόζη που οργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου με την εποπτεία του ίδιου, συνδυάζοντας την τέχνη με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία.
Παράλληλα με την παράσταση, που είναι δωρεάν για το κοινό, θα γίνει έκθεση των παιδιών με θέματα, φιγούρες των ηρώων του Καραγκιόζη, που φιλοτέχνησαν με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού- εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά.

Η ανοικτή αυτή εκδήλωση θα γίνει στη δροσόλουστη αυλή της «οικίας Μπορλότου» στα Άνω Λεχώνια με τη μαγευτική θέα, ένα παραδοσιακό σπίτι που αποτελεί δωρεά του Σταύρου και της Τζένης Μπορλότου στο Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.