«Ο χορός είναι…» με εντυπωσιακές χορογραφίες

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θερινό θέατρο Ν. Ιωνίας

Στο θερινό θέατρο Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 η παράσταση της σχολής χορού Dance Studio της Νikki Critchlow με τίτλο“ Ο χορός είναι… ”.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές χορογραφίες και όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να νιώσουν πολλά από τα συναισθήματα που μας δημιουργεί ο χορός…. Υπέροχα κοστούμια που δημιούργησαν ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό συνδυάστηκαν άψογα με χορογραφίες σε πολλά είδη χορού: μπαλέτο, σύγχρονο, μοντέρνο, hip –hop, κλακέτες, ιρλανδέζικο, swing, break dance . Αίσθηση προκάλεσε η χορογραφία του Ιρλανδέζικου που σαν είδος χορού έγινε γνωστό στην πόλη μας μέσω του Dance Studio. Στο συγκεκριμένο είδος διδάσκει και χορογραφεί η υπεύθυνη της σχολής Νikki Critchlow.

Η παράσταση χωρίστηκε σε δύο μέρη, όπου παιδιά από 4 έως 16 ετών ξετύλιξαν τις χορευτικές τους ικανότητες σε πολλά είδη χορού κάνοντας σίγουρα περήφανους τους γονείς με την εξέλιξη τους. Στο δεύτερο μέρος το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλα τα ενήλικα τμήματα της σχολής όπου πραγματικά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Βραβεία και υποτροφίες
Aξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην έναρξη της παράστασης βραβεύτηκε ο δάσκαλος της σχολής Ταfa Dorian για την πρώτη θέση που κατέκτησε στον παγκόσμιο διαγωνισμό breakdance που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Κύπρο. Ιδιαίτερη αναφορά φυσικά έγινε και στην μαθήτρια της σχολής Σταμούλη Άρτεμις για την ετήσια υποτροφία στην Νέα Υόρκη που απέσπασε στον διαγωνισμό Τερψιχώρης Έργα που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2014 σε σόλο χορογραφία σύγχρονου χορού της Κατερίνας Σαρρή.
Ιδιαίτερες διακρίσεις όμως κέρδισε η σχολή χορού Dance Studio και στον παγκόσμιο διαγωνισμό Kαβάλα open που πήρε μέρος την Κυριακή 29 Ιουνίου. Κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία junior ομαδικό σύγχρονο σε χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή, την πρώτη θέση στο junior ομαδικό μοντέρνο με χορογράφο την Νikki Critchlow, καθώς και την δέυτερη θέση στην κατηγορία youth ομαδικό hip – hop με χορογράφο και εδώ την Νikki Critchlow. Σόλο σύγχρονο χόρεψε η Σταμούλη Άρτεμις και απέσπασε και εδώ την πρώτη θέση στην κατηγορία της, σε δική της χορογραφία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.