Παρατείνεται η έκθεση του Γιώργου Ταταριώτη

Το Paschalis art house – café house στην Μακρινίτσα παρατείνει την έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ταταριώτη, με θέμα το θρυλικό 2CV της Citroen μέχρι και την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014. Συνδιοργανωτής της έκθεσης είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.
Ο Γιώργος Ταταριώτης είναι ένας ταλαντούχος ζωγράφος και παρουσιάζει την δουλεία του μόνο όταν έχει μια ολοκληρωμένη σειρά έργων . Η ζωγραφική του είναι φορτισμένη με συναισθήματα και μνήμες της πορείας του, με ανθρώπους και τα φετίχ τους. Σε αυτή την έκθεση ο ζωγράφος παρουσιάζει τα δικά του φετίχ. Οι συνθέσεις των 2CV είναι ιδέα και προσπάθεια αρκετών χρόνων. Δώδεκα έργα – δώδεκα μήνες όπου στις συνθέσεις κυριαρχούν το θρυλικό 2CVκαι η γυναικεία φιγούρα.
Παράλληλα με την έκθεση ζωγραφικής , το Σάββατο 2 Αυγούστου και ώρα 8.30 το απόγευμα το φρέσκο, folk – blues συγκρότημα , SoundDrifters, θα γυρίσει μουσικό βίντεο στον εκθεσιακό χώρο του Paschalis art house.
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη από τις 03:00 μ.μ. και μετά Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή από τις 11:00 π.μ. και μετά. Τρίτη κλειστά. Τηλ. Επικ 2428090054, 6933411998 Αγγελίδης Δημήτρης. www.paschalishouse.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.