«Πολιτιστικό παζάρι 2016»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στην Άλλη Μεριά, με λουλούδια, δράσεις, δημιουργίες, εργαστήρια κ.α.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς στα πλαίσια της Γιορτής Λουλουδιών 2016 διοργανώνει για τρίτη φορά στο χωριό, το ¨Πολιτιστικό Παζάρι¨ από 6 Μαΐου έως 8 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείο στο κέντρο της Άλλης Μεριάς.

Το Πολιτιστικό Παζάρι 2016 θα περιλαμβάνει:

1) Χώρο (περίπτερα) μικροπωλητών με χειροποίητες και άλλες δημιουργίες.

2) Διάφορα εργαστήρια – workshop
Παρασκευή 06/05….20:00μ.μ.…«Οι πυλώνες της υγείας: διατροφή, άσκηση και τρόπος σκέψης» με τον Ευριπίδη Σιούρα, Ηλεκτροβελονιστής .
Σάββατο 07/05….11:00π.μ……«Τσάκρα-Ρέικι-Γίογκα» Βιωματικό εργαστήριο με τους Δέσποινα Τριανταφυλλίδου και Έλενα Πισαρένκο.
Σάββατο 07/05….12:30π.μ……«Συνδεσιμότητα» Βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής με την εικαστικό Έρρικα Γκουτενσβάγκερ.

3) Δραστηριότητες για παιδιά
Κυριακή 08/05….11:30 π.μ. ……. «Κολάζ με υφάσματα» παιδικό δημιουργικό εργαστήριο με την Σοφία Βετούλη και τον Σύλλογο Γονέων Άλλης Μεριάς.

Κυριακή 08/05….18:30 μ.μ…. Πρωτάθλημα Subbuteo για τους μικρούς μας φίλους.

4) Πρωτάθλημα Τάβλι
Κυριακή 08/05……11:00 π.μ.
Στον χώρο του Δημοτικού Παρκινγκ θα υπάρχουν επαγγελματίες με μεγάλα περίπτερα γεμάτα λουλούδια όπως και κάθε χρόνο (από 29/4 έως 8/5). Ώρες λειτουργίας του Πολιτιστικού Παζαριού από 10.00π.μ έως 22.00μ.μ. Η είσοδος στο «Πολιτιστικό Παζάρι» και στα Σεμινάρια είναι ελεύθερη. Αρωγοί του «Πολιτιστικού Παζαριού 2016»: ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒ.ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ – Δήμος Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.