Πρεμιέρα της παράστασης «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» για το κοινό

Η πρεμιέρα της νέας παραγωγής του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, για το κοινό, θα παρουσιαστεί στο «Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας», Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 19:30. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2016, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Η επόμενη παράσταση για το κοινό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11:30.
Η παράσταση, σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του νέου καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γιάννη Νάπα.

Η επιλογή του συγκεκριμένου έργου έγινε όπως αναφέρει ο ίδιος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής γιατί « είναι ένα έργο που χωρίζεται στο πραγματικό και το φανταστικό. Η υποκριτική, ο σκηνικός διάκοσμος, οι φωτισμοί, τα κουστούμια, η μουσική, οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία δημιουργούν ένα αποτέλεσμα καλλιτεχνικά και νοηματικά άρτιο που συμβάλλει στη διαμόρφωση της αισθητικής καλλιέργειας των μικρών αλλά και των μεγάλων θεατών μας. Οι παρεξηγήσεις και οι φανταστικοί χαρακτήρες τονίζουν άμεσα την κωμικότητα των ηρώων και υπαινίσσονται την τραγικότητα αυτών.»

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι: Κασσιανή Αμυγδαλίτση- μουσική, Μαρία Μιχελή- χορογραφίες,, Ελένη Γεραλή – σκηνικά/κουστούμια.

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Γρηγόρης Γαλάτης, Θανάσης Ζέρβας, Δημήτρης Νάνος, Περικλής Τσιαμαντάνης, Μαρία Μαργαρίτη – Χαϊντούτη, Νιόβη Κωστοπούλου και Σοφία Γιαννίρη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» από 11:30 έως 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016. Την ημέρα της παράστασης εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του θεάτρου μία ώρα πριν την παράσταση.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421025363. Τιμές εισιτηρίων: παιδικό 3€ και ενηλίκων 5€. Η είσοδος για Α.Μ.Ε.Α και ανέργους είναι δωρεάν (με επίδειξη δελτίου σε ισχύ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.