Προβολή του ντοκιμαντέρ: «This changes everything»

Προβολή του ντοκιμαντέρ του Avi Lewis βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο-bestseller της NAOMI KLEIN Η κλιματική κρίση: Μια ευκαιρία να αλλάξουμε τον κόσμο TRAILER: https://goo.gl/vKcKef σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Σινέ «Αχίλλειο» Είσοδος ελεύθερη!

Όπως αναφέρεται, «90 λεπτά που πληροφορούν, εμπνέουν, παρακινούν, που αφηγούνται όχι μια ακόμα ιστορία καταστροφής του περιβάλλοντος αλλά μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ.

Μια πρόσκληση για δράση από το Μήτις Παγκόσμιο Δίκτυο Ανθρωπιστικής Συνείδησης, μοναδικό Διαπιστευμένο Παρατηρητή στον ΟΗΕ (UNFCCC) για την Κλιματική Αλλαγή [email protected] , το Δίκτυο Εναλλακτικών Συναλλαγών (ΔΕΣ), την Οικοκοινότητα Ιασώ. Η προβολή εντάσσεται στο πρόγραμμα των παγκόσμιων προβολών σε σχέση με τα αποτελέσματα της 21ης Διεθνούς Συνδιάσκεψης για το Κλίμα στο Παρίσι ( COP-21).

Το ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται την υπέρτατη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής παρουσιάζοντας επτά δυναμικά πορτρέτα αγωνιζόμενων στην πρώτη γραμμή κοινοτήτων, από την Μοντάνα και την Αλμπέρτα μέχρι τις ακτές της Νότιας Ινδίας, το Πεκίνο, τις ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ αλλά και πέρα από αυτά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.