Μία ξεχωριστή βραδιά ερμηνείας με ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου. από τη διακεκριμένη σολίστ Ζωή Σαμσαρέλου την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών ΕΡΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων «Χειμωνανθός» ΙΙ και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και το Δημοτικό Ωδείο Βόλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η Ζωή Σαμσαρέλου που αφιερώνει το ρεσιτάλ στη μνήμη του Γεωργίου Χατζηνίκου. Θα ερμηνεύσει έργα των J. PH. RAMEAU (Pièces de clavecin), ED. GRIEG (από την εποχή του Holberg – Σουίτα σε παλιό στυλ Op.40 για σόλο πιάνο), Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ (Ιονική σουίτα), FR. COUPERIN (Pièces de clavecin, 3 ème Livre, 14ème Ordre), E. GRANADOS (Quejas ó La maja y el ruiseñor – Παράπονο, ή η κόρη και το αηδόνι, από τη σουίτα «Goyescas»), FR.GRAEF (Bhairavi Sonata), Γ. ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗ («Couple» – Ζευγάρι, Aπό τον κύκλο “Mediterranean Desert”) και CL. DÉBUSSY (L’ isle joyeuse – Το χαρούμενο νησί).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://doepap.gr/, ολόκληρο το πρόγραμμα του κύκλου εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων «Χειμωνανθός» ΙΙ στην ιστοσελίδα http://www.wintersweetmusic.org/, το τηλέφωνο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου είναι 2421036992.
Ρεσιτάλ πιάνου από τη σολίστ Ζωή Σαμσαρέλου στη μνήμη Χατζηνίκου
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
































