Στο Βόλο ο «Caveman»

Την Tρίτη 5 Αυγούστου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Ο «CAVEMAN», καταφθάνει στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” στο Βόλο την Τρίτη 5 Αυγούστου με σκοπό να σας χαρίσει γέλιο και χαρά για ακόμα μια φορά.
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , ως γνήσιος απόγονος του Caveman, λίγο πριν παραδώσει την σκυτάλη του Caveman … στον Γιώργο Παρτσαλάκη αναμετριέται με έναν από τους πιο αγαπητούς ρόλους της καριέρας του και αυτό το καλοκαίρι. Παράλληλα, σας αποκαλύπτει με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές ‘ανυπόφορη’ αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική.

Το μυστικό του είναι ο ίδιος εξαιρετικός συγγραφέας Rob Becker ο οποίος με αστείο και καυστικό τρόπο σχολιάζει την καθημερινότητα μας , και το γεγονός που ο ίδιος ο θεατής ανακαλύπτει ένα κομμάτι του εαυτού του στο έργο. Ο Caveman έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία! Για αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο Caveman, έχει κερδίσει πιστούς οπαδούς που συμπάσχουν και ταυτίζονται με τα παθήματα και τα κατορθώματα του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας: Rob Becker. Σκηνοθεσία – Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση: Ερατώ Τάττη. Φωτισμοί: Valentin Galle. Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη. Κουστούμια: Keira Coltrane. Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater . ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Βλαδίμηρος Κυριακίδης. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30. Προπώληση εισιτηρίων. “δίαυλος”, Τοπάλη 14, Βόλος Τηλ: 24210-25363. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00. Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00-20:30. VIVA Τηλ. 11876, www.viva.gr
Καταστήματα PUBLIC – www.public.gr. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ 102,5»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.