Συναυλία στο «Αξιον Εστί» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα

Για την ενίσχυση του Γηροκομείου με το φως της Πανσέληνου

Στο φως της Πανσέληνου του Ιουλίου μια μοναδική συναυλία για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου θα δώσει η μουσικός και συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Βόλο, το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο του «Άξιον Εστί», Προφήτη Ηλία 12 στην Άλλη Μεριά.

Με τίτλο «Η παράσταση αρχίζει…», η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα πραγματοποιήσει με το φως του ολόγιομου φεγγαριού ένα ταξίδι στις μουσικές της, στις συνθέσεις που χαρακτηρίστηκαν από την πρωτοτυπία στη σύνθεση των ήχων και της μελωδίας.

Κανονάκι, άρπα, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το κόκκινο βιολί της θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να παίξουν μουσικές από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα Ανατολής και Δύσης.

Mουσικοί : Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Θοδωρής Ματουλας στην άρπα, Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα, Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα και Βαγγέλης Τζάτσος στο κόντρα μπάσο με υπεύθυνο στον ήχο τον Νίκο Βεκύρη και υπεύθυνο στο φωτισμό τον Στρατή Κουγιουμτζή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.