Αυτόν τον καιρό ο Βασίλης Μητσάκης και η Αμαλία Γκιζά επέλεξαν και διαβάζουν σε συνέχειες το μυθιστόρημα της Βολιώτισσας συγγραφέως Γιώτας Κούγιαλη, «Στην αγκαλιά της κρατούσε φεγγάρια». Πρόκειται για ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που εξελίσσεται στην πόλη του Βόλου και στο Νότιο Πήλιο.
Γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, η συγγραφέας, αφήνει την κεντρική ηρωίδα της, Ιππολύτη Σεντούκη, να μας αφηγηθεί με ρεαλισμό αλλά και με πολύ χιούμορ την συναρπαστική ζωή της. Σε μια ανάπαυλα της ενδιαφέρουσας ζωής της μονολογεί και λέει: «Μ’ αγάπησε η ζωή και είπε: Αντέχει αυτή, ασ’την να τα δοκιμάσει όλα: χαρές και λύπες και αγάπες, που θα χαθούνε όλες με τον ίδιο παράδοξο τρόπο….»
Πριν από το μυθιστόρημα προηγείται πάντα ένα απόσπασμα από το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Γιάννη Κιουρτσάκη, «Γυρεύοντας στην εξορία την πατρίδα σου», και ποίηση ελλήνων ποιητών. Αυτήν την Κυριακή θ’ ακουστούν ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη και του Μανώλη Αναγνωστάκη.
Πάντα στον «Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη» και με τον Γιώργο Φουντούλη να ομορφαίνει με την κιθάρα του ενδιάμεσα, αυτά τα «Λογοτεχνικά Απογεύματα της Κυριακής».
































