Την Τετάρτη η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στο Βόλο

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» να συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τελικά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε. Σημειώνεται ότι «ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν διανεμηθεί – η προπώληση συνεχίζεται κανονικά στα 12 ευρώ απο τα σημεία προπώλησης Δίαυλος, Ελέφαντας και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

«Αλλιώς»…
Φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη στην πόλη του Βόλου και να ακούσουμε όλα τα τραγούδια της, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς.
Η περιοδεία της έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.

Συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο). Επιμέλεια ήχου : Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι πόρτες ανοίγουν 20:30 – Έναρξη 21:30

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση (Τα 100 πρώτα εισιτήρια!), 12 ευρώ προπώληση. 15 ευρώ στην είσοδο
Στους τοπικούς χορηγούς επικοινωνίας: «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», «Ράδιο- ΈNA» και magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.