«Το Δέντρο των Ευχών»

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ και το Δημοτικό Ωδείο Βόλου διοργανώνουν, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΡΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, στην οδό Μεταμορφώσεως 1, μία ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση δίνοντας την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό του Βόλου να συμμετάσχει σε ένα εξαιρετικό δρώμενο, κατάλληλο για μικρούς αλλά και για μεγάλους. «Ένα δέντρο, πολλές ευχές. Τρεις ιστορίες, πολλές μουσικές !!! Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το κυριακάτικο πρωινό, μια ευκαιρία για να μοιραστούν οι οικογένειες ποιοτικό χρόνο. Για το ταξίδι μας αυτό θα χρειαστούμε: Εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών στη φαντασία , μεγάλη δόση χαράς, κεφιού και….. αμέτρητους κόκκους δημιουργικότητας. Οι συνοδοιπόροι μας θα πρέπει να φέρουν ο καθένας το δικό του αγαπημένο χρώμα , ένα ψαλίδι και ένα τρίγωνο για τα κάλαντα. Στο τέλος, θα στολίσουμε το ξεχωριστό Δέντρο με τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές».
Η αφήγηση και η εμψύχωση θα γίνει από την μουσικοπαιδαγωγό του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Ελένη Ιωαννίδου, ενώ την εκδήλωση θα στολίσει μουσικά με το Κανονάκι ο Παναγιώτης Κατσικλής καθηγητής στο Κανονάκι στο Εργαστήρι Λαικής και Παραδοσιακής μουσικής του Δ.Ω.Β.
Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού και Καλλιτεχνικού κύκλου «Χειμωνανθός» (www.wintersweetmusic.org) του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, που εντάσσεται στο πλαίσιο προγραμματισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.