Το νέο εκδοτικό πρόγραμμα από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το τρίτο εκδοτικό πρόγραμμα για το 2016, που είναι ήδη διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου παρουσίασαν οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Όπως αναφέρεται «ξεκινάμε με την ξένη λογοτεχνία και υποδεχόμαστε στην εκδοτική μας οικογένεια τη συγγραφέα Δάφνη Σουμάν με το βιβλίο της Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΣΕΧΡΑΖΑΤ. Πρόκειται για ένα κείμενο που, μέσα από τις σελίδες του, «ζωντανεύει» τη Σμύρνη των αρχών του 20ού αιώνα, αποκαλούμενη και «Μαργαριτάρι της Ανατολής».

Από τις Εκδόσεις Τουλίπα, η Τζέσικα Σόρενσεν μάς δίνει το ρομαντικό φινάλε της ερωτικής τριλογίας με πρωταγωνιστές την Έλα και τον Μίσα, με τίτλο ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Στην κατηγορία γενικών γνώσεων, η Τζοάνα Μπάσφορντ, μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Μυστικού κήπου» και του «Μαγεμένου δάσους», δημιουργεί έναν ακόμη παραμυθένιο κόσμο, τον ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΩΚΕΑΝΟ, με φόντο αυτή τη φορά τη μαγεία του βυθού. Το βιβλίο έχει πουλήσει πάνω από 1 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε 32 χώρες, ενώ συνολικά τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 14 εκ. αντίτυπα! Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία με τον αγαπημένο αρχαιολόγο και συγγραφέα χιλιάδων αναγνωστών, Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι, που μας παρουσιάζει ταΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΖΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ μας συμβουλεύει ο Κρις Μπάρεζ-Μπράουν, ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά στον χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, που με αυτό το βιβλίο μάς βοηθά να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας και να αγαπήσουμε τον χώρο στον οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας.

Στην κατηγορία γενικών γνώσεων για παιδιά, ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ είναι πλέον γεγονός! Μια εξαιρετική επιλογή για αγόρια και κορίτσια που λατρεύουν το διάστημα ενώ είναι διστακτικοί με το διάβασμα. Έχει επικυρωθεί και υποστηρίζεται από τον ίδιο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, ενώ περιέχει πρόλογο του αστροναύτη Τιμ Πικ που είναι σε αποστολή στον Διεθνή Σταθμό Διαστήματος.

Την παιδική λογοτεχνία έρχονται να εμπλουτίσουν δύο νέα φρουτάκια: στη σειρά Βατόμουρο (για παιδιά 7-8 ετών) το ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ από τη βραβευμένη συγγραφέα Ιωάννα Μπαμπέτα είναι μια όμορφη και προσεγμένη παιδική ιστορία με θέμα τη δυσλεξία, ενώ στη σειρά Φραουλίτσα (για παιδιά 5-6 ετών) Η ΡΟΖΩ από την πολυαγαπημένη συγγραφέα Ράνια Μπουμπουρή είναι μια γλυκιά ιστορία για τις ηρωικές πράξεις της καθημερινότητας.

Στα εικονογραφημένα βιβλία, δύο μοναδικές εκπαιδευτικές εκδόσεις θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά: το ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ-ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ συνοδεύεται από έναν μίνι σαρωτή που δείχνει πώς η καρδιά πάλλεται για να στείλει αίμα σε όλο το σώμα, πώς λειτουργούν οι πνεύμονες και άλλα πολλά, ενώ Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ με τη θαυμάσια εικονογράφηση και τις έξι μεγάλες αναδιπλούμενες σελίδες, θα ταξιδέψει τα παιδιά στο μυστηριώδες και γοητευτικό σύμπαν που μας περιβάλλει. Τέλος, δύο πανέμορφες συλλογές µε ιστορίες για καληνύχτα και ιστορίες από το αγρόκτημα, αλλά και δύο διασκεδαστικά βιβλία με τα ζώα της σαβάνας και της φάρμας, ολοκληρώνουν αυτό το εκδοτικό πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.