Το «Lindy Hop Volos» προσφέρει Jazz και Swing

Το Lindy Hop Volos παρουσιάζει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου ένα πολύ δυνατό LIVE με την μοναδική μπάντα BLUE MATTER SWING, που θα μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα της χρυσής εποχής της Jazz & Swing μουσικής.

Με αφορμή την ολοκλήρωση δύο χρόνων από την ίδρυση της ομάδας και εγκαινιάζοντας τη νέα χορευτική χρονιά, το Lindy Hop Volos σε συνεργασία με το Lindy Hop Greece διοργανώνει ένα Swingball στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου Domotel Xenia Volos, με πολύ χορό και μουσική.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- πρόσκληση, «σε ένα τέτοιο ballroom στο Harlem της Νέας Υόρκης, στο Savoy γεννήθηκε το Lindy Hop, το πρώτο από όλα τα είδη Swing χορών και συνδέεται στενά με την Big Band Swing Music των δεκαετιών 1920 έως 1940 τότε που οι oρχήστρες ξεσήκωναν κάθε βράδυ τους χορευτές! Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο ταξίδι σε αυτήν την εποχή!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να χορέψουμε, να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε αγαπημένες μελωδίες, να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας και όλα αυτά στον ζεστό φιλόξενο χώρου του Domotel Xenia Volos.
Κοπή Βασιλόπιτας με πολλές εκπλήξεις-δώρα για τους τυχερούς. Ώρα προσέλευσης 21:30. Είσοδος με welcome drink 7€ . Dress code: WE LOVE VINTAGE!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.