Beach party στο Αχίλλειο Αλμυρού

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αχιλλείου Mαγνησίας στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει Beach Party την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 και ώρα 9 το βράδυ στο Αχίλλειο Αλμυρού Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 στις 9 το βράδυ στο Αχίλλειο Αλμυρού Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό Beach Party (ετήσιος χορός του συλλόγου) στο χώρο του παλιού κάμπινγκ (βορειοδυτική είσοδος του χωριού) με καλεσμένο τον κορυφαίο Dj & παραγωγό Dim Chord.

Ο Dim Chord αποτελεί έναν απο τους ποιοτικότερους σύγχρονους Έλληνες dj και παραγωγούς μουσικής House με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και αρκετές ραδιοφωνικές επιτυχίες. Αξιοσημείωτη είναι η εμφανισή του στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών στο InHouse project που έγινε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Dj Cleanthis Q

Οι δύο DJs αναμένεται να γεμίσουν τον καλοκαιρινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι με House ήχους και να προκαλέσουν τους παρευρισκόμενους να χορέψουν κάτω απο την καλοκαιρινή πανσέληνο.
Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος, μας προσκαλεί για ακόμη μία φορά, δίπλα την θάλασσα και με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι συντροφιά να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι, μουσική και χορό.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου δραστηριοποιούνται εθελοντικά σε πράξεις βελτίωσης της καθημερινότητας του Αχιλλείου σε επίπεδο κοινωνικό, περιβαλλοντικό, πολιτιστικό και καλούν όλους να στηρίξουν τις δράσεις τους.

Η συμμετοχή για την κάλυψη των εξόδων είναι 5€ μαζί με ποτό.

Πληροφορίες: Facebook: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 697 51 35. e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.