Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με τίτλο «ένα δέντρο μια φορά». Οι παιδαγωγοί του σχολείου, ξεδίπλωσαν τη διασκευασμένη ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά μέσα από ευφάνταστες χορογραφίες , μουσικές ,ποιήματα σε ένα σκηνικό ονειρεμένο και σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών μαθητών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος προέτρεψε τους γονείς να συνεχίσουν τη γιορτή στο σπίτι, γιορτάζοντας την υγεία των παιδιών τους και το γεμάτο σπιτικό τους.

Τη σκυτάλη έλαβε ο Διευθυντής Δημήτριος Σουλιώτης και αναφέρθηκε στην επιλογή του έργου που δεν έγινε τυχαία. Τα μικρά αστεράκια του Σταθμού φέτος ταξιδεύουν στο πλανητικό σύστημα… σε κάθε πλανήτη κλείνουμε ραντεβού με ένα συναίσθημα… Στη γη έφτασε ο Θεάνθρωπος και χάρισε αγάπη … αυτή την αγάπη μας ζητά να την προσφέρουμε, να την πολλαπλασιάσουμε όχι μόνο τις ημέρες αυτές των εορτών αλλά να γίνει το πρώτο μέλημα της καθημερινότητάς μας .

Όπως έγινε γνωστό, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα υιοθετήσει τη συνεργασία με το Make a Wish και το πρόγραμμα αστέρι της ευχής. Με μια δωρεά €2, οι μαθητές θα πάρουν ένα Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν το όνομα και την Ευχή τους. Με αυτόν τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών, γίνεται όπως ακριβώς το Αστέρι των Χριστουγέννων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.