D.N.A.: Έρχεται “τεστ” απ’ τους ΔραΠαίκτες Βόλου!

Εξαιρετικά δημιουργικό απεδείχθη το καλοκαίρι για τους ΔραΠαίκτες Βόλου, στους οποίους προστέθηκαν φρέσκα πρόσωπα που μαζί με τα παλαιότερα προβάρουν ήδη το νέο θεατρικό τους έργο, με τον τίτλο D.N.A.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το αρκτικόλεξο του τίτλου φυσικά και σημαίνει κάτι…ευφάνταστο που ακόμη δεν αποκαλύπτεται, το σίγουρο όμως είναι ότι το 19ο θεατρικό έργο του ευΆγγελου Κάβουρα (17ο που ανεβάζει με την ομάδα, της οποίας είναι ιδρυτής κι εμψυχωτής από το 2011) σύντομα θα ξεσηκώσει εκ νέου το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.
Επειδή ως γνωστόν, είναι στο… dna της δημοφιλούς ερασιτεχνικής ομάδας να παρουσιάζει δωρεάν τις παραγωγές της με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ κάποιου συλλόγου ή δομής που έχει κοινωφελείς σκοπούς, καλείται όποιος φορέας ενδιαφέρεται να ανέβει η φετινή παραγωγή υπέρ του, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976.825.825 ή με email στο [email protected].
Στα πλαίσια αυτά και καθώς δεν έχουν καθόλου έσοδα από την αφιλοκερδή τους δράση, οι ΔραΠαίκτες Βόλου αναζητούν δωρεάν χώρο για τις πρόβες τους (40τμ αρκούν, άδειος κατά προτίμηση). Όποιος/α έχει κάτι να προτείνει ας επικοινωνήσει μαζί τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.