Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για την Αρχαιότητα και το Βυζάντιο

Διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών σας προσκαλεί στο διεθνές επιστημονικό συνέδριο με τίτλο ‘Performance in Late Antiquity and Byzantium’ το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 19-24 Απριλίου, 2021.

Το συνέδριο αποτελεί επιστέγασμα του ομώνυμου ερευνητικού προγράμματος του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών του ΕΙΕ και διεξάγεται σε συνεργασία με το Center for Hellenic Studies – Harvard University (Washington DC), το Institute of Classical Studies and Liberal Arts of the American College of Greece, τους GKAcademics (Madrid) και υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Center for Hellenic Studies-Harvard, Greece.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η προβολή σύγχρονων θεωρητικών προσεγγίσεων και ερευνητικών μελετών έγκριτων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εστιάζουν στη διερεύνηση βασικών στοιχείων θεατρικότητας, προφορικότητας και επιτέλεσης σε γραπτές, εικαστικές πηγές και δρώμενα της Ύστερης Αρχαιότητας και των Βυζαντινών χρόνων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου, ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://gkacademics.com/con…/gka-human/2021-conference/…

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://virtual.gkacademics.com/…/gka-human-2021-attendee/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.