Προσφορά δεκαπέντε λογοτεχνικών βιβλίων σύγχρονων συγγραφέων παιδικής Λογοτεχνίας στη βιβλιοθήκη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου έκανε ο γνωστός Βολιώτης Συγγραφέας Διονύση Λεϊμόνης.
Μιλώντας στο SkiathosLife.gr ο συγγραφέας τόνισε την ανάγκη να προσφέρουμε βιβλία και μάλιστα στα παιδιά μας, που τα έχουν ανάγκη, μια προσφορά όχι ατομική, δική μου, αλλά του «Ράδιο 1 Βόλου» και βέβαια ευχαριστώντας τους εκδοτικούς οίκους που συνεισφέρουν στο έργο μας.
Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Σχολείου κα Δήμητρα Συκιώτου ευχαρίστησε θερμά τον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή, για τη προσφορά των 15 λογοτεχνικών βιβλίων σύγχρονων συγγραφέων παιδικής λογοτεχνίας, στη βιβλιοθήκη του σχολείου !
Αξίζει να τονιστεί πως ο Διονύσης Λεϊμονής είναι συγγραφέας πολλών παιδικών και λογοτεχνικών βιβλίων ενώ διανύει την όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο Ράδιο 1 του Βόλου 102,5 με συνεντεύξεις από συγγραφείς, εικονογράφους, ηθοποιούς, καλλιτέχνες πάντα με αναφορά στο βιβλίο, με τίτλο «Μιλάμε για το βιβλίο» που μεταδίδεται κάθε Σάββατο πρωί 10.15-12.00.

































