Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Τρίκερι του Νοτίου Πηλίου, στο προαύλιο του παλιού δημοτικού σχολείου, το βιβλίο ΑΥΓΗ, το θαμμένο τετράδιo του συγγραφέα του Σασμού Σπύρου Πετρουλάκη, από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ το οποίο αναφέρεται στην περιοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με ομιλητή τον δημοσιογράφο Ηλία Κουτσερή, ενώ προλόγισε ο Ιωάννης Φουρτούνας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Al Azhar του Καίρου. Διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου και τραγούδησε, η μουσικός κι ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Τρικερίου και συνεργάστηκαν, το Φροντιστήριο Βιωσιμότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου, ο Περιβαλλοντικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Μύλου-Γεροπλίνας ΑΙΑΝΤΕΙΟΝ και οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Όπως συνηθίζει σε κάθε παρουσίαση βιβλίου του, ο φιλόξενος Κρητικός συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης, υποδέχτηκε το κοινό κερνώντας ρακή.




































