Εκδήλωση για τη λήξη μαθημάτων από τον Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία

Με εκδήλωση ανοικτή για όλους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Νέας Αγχιάλου, σηματοδοτείται η λήξη των μαθημάτων της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς των τμημάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών όλων των τμημάτων Παραδοσιακού Χορού που λειτουργεί με την καθοδήγηση του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη καθώς και των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής που λειτουργεί με την καθοδήγηση της Δέσποινας Μωραϊτου.

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» αποτελεί ενεργό φορέα πολιτισμού και εκπαίδευσης ενεργοποιώντας μικρούς και μεγάλους από την ευρύτερη περιοχή επιβεβαιώνοντας την παράδοση και τη φήμη που έχει κατακτήσει με πολλές διακρίσεις σε εμφανίσεις και συμμετοχές σε διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, αγώνες και καλλιτεχνικές συναντήσεις.

Τα τμήματα θα αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν τον Σεπτέμβριο με σχετική ανακοίνωση που θα προηγηθεί με την κοινοποίηση πληροφοριών για τη λειτουργία όλων των τμημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.