Έκθεση φωτογραφίας: «Άθως – Επέκεινα των ορίων του Χρόνου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Του Μοναχού Γαβριήλ Φιλοθεΐτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος» και ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Νέας Ιωνίας Βόλου, σε συνεργασία με την Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης διοργανώνουν από κοινού την Έκθεση φωτογραφίας του Μοναχού Γαβριήλ Φιλοθεΐτου με τίτλο: «Άθως – Επέκεινα των ορίων του Χρόνου».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εκθέσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου, θα εγκαινιαστεί σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της πανηγύρεως του Ναού του Αγίου Νεκταρίου της Νέας Ιωνίας Βόλου.
Στην έκθεση παρουσιάζεται το φωτογραφικό έργο του Μοναχού Γαβριήλ Φιλοθεΐτη, ο οποίος αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο στιγμές της καθημερινής ζωής στο Άγιον Όρος, με τεχνική αρτιότητα και ιδιαίτερη καλλιτεχνική ευαισθησία.
Την επιμέλεια της έκθεσης, έχει ο Αναστάσιος Ντούρος, Διευθυντής της Αγιορειτικής Εστίας, ο οποίος θα είναι στα εγκαίνιά της και θα αναλύσει το έργο του Μοναχού Γαβριήλ που εκτίθεται, ενώ το καλωσόρισμα θα γίνει από τον π. Ιωάννη Σωτηρόπουλο, εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Νέας Ιωνίας Βόλου.
Η έκθεση θα παραμείνει έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, και θα λειτουργεί καθημερινά 14.00 έως 21.00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.