Έκθεση ζωγραφικής από την Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και τον Εικαστικό Σύλλογο

Στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου σε συνεργασία με τον Εικαστικό Σύλλογο Βόλου καλεί όλους τους καλλιτέχνες/δημιουργούς, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας και πτυχίων, να συμμετάσχουν σε μια έκθεση ζωγραφικής και μικτής τεχνικής με θέμα την  «Ειρηνική Συνύπαρξη των Λαών».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μια φωτογραφία από το έργο τους,  τις διαστάσεις και υλικό/α ή και τεχνική του και την χρονολογία δημιουργίας του έργου στο [email protected] έως τις 22/03/2024.

«Η ειρήνη ενδυναμώνει τον διάλογο, την αμοιβαία κατανόηση και την αλληλεγγύη των λαών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες και ιδεολογίες μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά. Η ειρήνη είναι ανάγκη και ελπίδα των λαών, ο προαπαιτούμενος παράγοντας για την ευημερία του ανθρώπινου γένους και την εξασφάλιση ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές. Ας ενώσουμε τις φωνές μας για ένα μέλλον δημιουργικό και ειρηνικό.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε τις μοναδικές δημιουργίες σας και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη έκθεση», επισημαίνεται από τους διοργανωτές.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν και θέλουν περαιτέρω πληροφορίες για την έκθεση, μπορούν να επικοινωνούν  με τον Εικαστικό Σύλλογο Βόλου στα τηλέφωνα: 6932467404, 6972552106.

Για θέματα που αφορούν την Επιτροπή Ειρήνης Βόλου μπορούν να επικοινωνούν στο 6945554605.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.