«Εμείς και ο κόσμος» στη Θεατρίνη

Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη συνεχίζει τη θεατρική σεζόν με μία νέα παιδική διαδραστική παράσταση «Εμείς και ο κόσμος», η οποία κάνει πρεμιέρα Σάββατο 17 Φεβρουαριου στις 16:30.

Το έργο ανεβαίνει 17-24/2 και 2-9-16-23/3 στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη, Πλάτωνος 20, με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα διαδραστική μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση, η οποία ταξιδεύει τους θεατές σε άλλες χώρες και τους κάνει να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς μέσα από την μουσική, τους χορούς, τα έθιμα και την παράδοσή τους!

Είναι ένα ευχάριστο γεωγραφικό ταξίδι, που διδάσκει πόσο πλούσιος γίνεται κανείς όταν ταξιδεύει και αποκτά νέες εμπειρίες, έχοντας τα μάτια και την καρδιά ανοιχτά στον κόσμο που ανοίγεται μπροστά του. «Και φυσικά, οι νέες εμπειρίες φαντάζουν πιο όμορφες όταν τις μοιραζόμαστε με τους φίλους και με άλλους ανθρώπους» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης η Άννα Μαρία Παναγιωτάκη και η Εύα Βούλγαρη, ενώ την κινησιολογία παράστασης και τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει η Εύα Βούλγαρη και τις φωτογραφίες ο Άλκης Μαρούγκας.

Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη. Η παράσταση διατίθεται καθημερινά για σχολεία και νηπιαγωγεία, με διαφορετική με τιμή εισιτηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες καλώντας στο 6906842332.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.