Επτά νέοι τίτλοι από τη «Διόπτρα»

Από διάσημους συγγραφείς της ξένης λογοτεχνίας

Το καλοκαίρι έφτασε και το νέο εκδοτικό της «Διόπτρας», περιλαμβάνει επτά νέους τίτλους από διάσημους συγγραφείς της ξένης λογοτεχνίας, καλύπτοντας τις κατηγορίες του αστυνομικού, του ιστορικού και του ρομαντικού μυθιστορήματος. Επίσης, μία νέα σειρά παιδικών βιβλίων καθώς και μία κασετίνα που ανήκει στην κατηγορία της προσωπικής ανάπτυξης.

Στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας υποδεχόμαστε το Έγκλημα στην Οικογένεια του σερ Τζέιμς. Μια ιστορία μυστηρίου με τον αέρα του κλασικού αστυνομικού μυθιστορήματος που θα γοητεύσει τους λάτρεις των υποθέσεων της Μις Μαρπλ.

Στην κατηγορία του ιστορικού μυθιστορήματος προστίθεται η Άγρια Λεβάντα της Alexandra Belinda. Μια ιστορία γενναιότητας στην Ευρώπη του μεσοπολέμου. Η συγγραφέας μετρά μόνο επιτυχίες στο ενεργητικό της και έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό με τα βιβλία Λευκή Γαρδένια και Το Ρόδο της Τοσκάνης, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 10.000 πωλήσεις. Η Paullina Simons παρουσιάζει το βιβλίο Τατιάνα και Αλεξάντερ, μια ανεπανάληπτη ιστορία αγάπης του διάσημου πλέον λογοτεχνικού ζευγαριού, που αποτελεί συνέχεια του best seller Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης.

Στις κασετίνες εντάσσονται Η Επιτυχία Βήμα Βήμα του Jack Canfield που περιλαμβάνει τους τόμους Η Επιτυχία Βήμα Βήμα: Δημιουργώντας αποτελεσματικές σχέσεις και Η επιτυχία βήμα βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης. Και οι δύο τόμοι της σειράς αποτελούν κλασικά βιβλία που έχουν εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Στην κατηγορία του παιδικού βιβλίου, προστίθενται δύο νέοι τίτλοι Το Μεγάλο Βιβλίο των Απαντήσεων – Ο Κόσμος μας και Το Μεγάλο Βιβλίο των Απαντήσεων – Ο Πλανήτης μας. Πρόκειται για δύο διαδραστικά βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας, που έχουν σκοπό να απαντήσουν σε όλες τις παιδικές απορίες.
Οι εκδόσεις Elxis εμπλουτίζονται με τον νέο τίτλο της Johanna Lindsey Η Εξόριστη Πριγκίπισσα. Μετά τη διάσημη Οικόγενεια Μάλορι, αυτός ο τίτλος εγκαινιάζει τη νέα σειρά Ο Θρόνος της Καρντίνια. Επίσης, η Sarah Maclean κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο της σειράς Γοητευτικοί Τυχοδιώκτες – Ένοχη Απόλαυση. H συγγραφέας έχει βραβευτεί με το βραβείο Rita, της Ένωσης Συγγραφέων Ρομαντικών Μυθιστορημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.