Εξόρμηση στον αρχαιολογικό χώρο Διμηνίου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η δεύτερη ξενάγηση για τον Οκτώβριο, απ΄ το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου» και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου (σημειώνεται ότι η επόμενη θα γίνει τον Νοέμβριο, καθώς η μεθεπόμενη Κυριακή είναι παραμονή της Εθνικής Επετείου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με την επίσκεψη, στον αρχαιολογικό χώρο Διμηνίου. Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι από την ξεναγό κα. Μελίνα Κωστίδη.

Παρούσα θα είναι και η συγγραφέας κα Ελένη Λαμπράκη, η οποία θα μιλήσει στα παιδιά σχετικά με ‘’Το ταξίδι της Νεφέλης στο προϊστορικό Διμήνι’’ και πώς ο αρχαιολογικός χώρος μέσα από ένα παιχνίδι ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, γεμίζει ήχους ,μυρωδιές και χρώματα εκείνης της εποχής τα οποία καλούνται να ζήσουν και οι μαθητές την Κυριακή.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (εάν είναι εφικτό μέχρι το Σάββατο πρωί, 19 Οκτωβρίου) στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Γενική Γραμματεία του Δ.Σ. κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 και στο [email protected]. Η συνάντηση θα γίνει στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Διμηνίου, ώστε στις 10.30 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση. Σημειώνεται, ότι η μετάβαση στο Διμήνι θα γίνει με ιδιωτικό μέσο μετακίνησης του κάθε συμμετέχοντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.