Φιλανθρωπικό ρεσιτάλ του διεθνούς πιανίστα Χρήστου Μαράντου στο Πορφυρογένειο

Ο Χρήστος Μαράντος, διακεκριμένος πιανίστας με λαμπρές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μουσικής Βιέννης και μια αξιοζήλευτη σταδιοδρομία ως σολίστ και παιδαγωγός, έρχεται στο Πορφυρογένειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγριάς τη Δευτέρα 29 Αυγούστου  στις 20.00 με μια γενναιόδωρη προσφορά: το ρεσιτάλ «Παράδοση και Όραμα» με έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών . Το ρεσιτάλ προσφέρεται από τον καλλιτέχνη για την ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου «Η Φλόγα»- παράρτημα Μαγνησίας. Όσοι φιλόμουσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους για τον πολύ σημαντικό αυτό σκοπό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο της Φλόγας 2421024628 ή με τον κ. Απ. Αποστολάκη, τηλ. 6973793901.

Το πρόγραμμα «Παράδοση και Όραμα» ταξιδεύει το κοινό στο χρόνο από το μπαρόκ μέχρι σήμερα. Οι πτυχές της ανθρώπινης ζωής όπως η λύπη, η ελπίδα και η χαρά, φωτίζονται από τα διαφορετικά είδη μουσικής, γεφυρώνοντας τις εποχές μεταξύ τους.

Τα κλασικά έργα του προγράμματος, γνωστά παραδείγματα συνθέσεων για σόλο πιάνο των Scarlatti, Haydn, Beethoven, Mendelssohn, Liszt, Debussy «σχολιάζονται», διάσπαρτα σε όλο το πρόγραμμα, από τη σύγχρονη μουσική του αυστριακού συνθέτη Herbert Lauermann και του Έλληνα Γιώργου Κουμεντάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.