Γιορτάζει 20 χρόνια το Exit Festival

Το Exit Festival είναι, επιτέλους, γεγονός!
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεκίνησε η προπώληση για το μεγαλύτερο festival μουσικής που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δημιουργίας!
Το Exit Festival, ένα από τα πιο ιστορικά φεστιβάλ της Ευρώπης, σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης και της νεανικής ανάγκης για αλλαγή και εξέλιξη, γιορτάζει τα είκοσί του χρόνια μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής.
Μετά την αναγκαστική παύση ενός έτους, αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ξανά, από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με ρυθμό, συναίσθημα και ένταση!
«EXIT 2021»
Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στη Σερβία φέτος θα είναι μια μοναδική γιορτή της ζωής και της μετά covid εποχής. Η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε.
Όλοι οι συμμετέχοντες στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσω της μουσικής, μέσω ιστορικών στιγμών που θα μοιραστούν μαζί μας αλλά και μέσω μοναδικών συνεργασιών.
David Guetta , DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon είναι μερικά από τα ονόματα που ετοιμάζουν για το κοινό ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα, πολλά ακόμα!

Να είστε εκεί!
Το EXIT FESTIVAL , ακολουθεί τις ανάγκες τις εποχής και τις ανάγκες μια ολόκληρης γενιάς που ζει και αναπνέει με νότες!
Εισιτήρια και λεπτομέρειες θα βρείτε στο
https://www.viva.gr/tickets/music/petrovaradin-fortress/exit-festival-2021/

*Πληροφορίες και οδηγίες για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί στο φεστιβάλ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.exitfest.org
EXIT Festival’s Facebook page and YouTube channel.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.