Γιορτή λήξης χορευτικών συγκροτημάτων

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στην πανέμορφη αυλή του κέντρου ‘’Ενυδρείο’’ δίπλα στη θάλασσα η «Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου» και ο «Σύλλογος για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων» διοργανώνουν βραδιά λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς 2016-2017.

Θα λειτουργήσει έκθεση από τις 7 το απόγευμα όλων των εργαστηρίων Μακραμέ-Λασέ, κοσμήματος, Αγιογραφίας, Βιτρώ, Ζωγραφικής, Ντεκουπάζ και των ξένων γλωσσών, της ενυσχιτικής διδασκαλίας, του μακιγιάζ, της ονυχοπλαστικής και της φωτογραφίας. Το τμήμα Ιστορία της Μουσικής με κλασσική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, και ατομική κλασσική κιθάρα θα παρουσιάσουν ένα μικρό απόσπασμα από τα θέματα που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα χορευτικά τμήματα των δύο σωματείων θα αφιερώσουν το πρόγραμμά τους ξεριζωμένους Έλληνες πρόσφυγες των αλησμόνητων Πατρίδων. Στη συνέχεια -όπως κάθε χρόνο- θα ακολουθήσει το κάψιμο των Μαγιάτικων στεφανιών. Το πρόγραμμα θα κλείσει μουσικά το συγκρότημα των δύο σωματίων ‘’ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ’’ με υπεύθυνο τον μαέστρο Χρήστο Σταμούλη με τίτλο ‘’Θάλασσα πλανεύτρα-Θάλασσα μπαμπέσσα’’. Και φυσικά με πολύ χορό για όλους! Στο δημοτικό πρόγραμμα κλαρίνο ο Δημήτρης Μιχαλές, τραγούδι Κωνσταντίνος Σταμούλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.