Γνωριμία με τον δημιουργό και τα έργα του σε ξύλο!

Ανοικτή εκδήλωση αύριο στον Βόλο

Γνωριμία με τον Αρχιτέκτονα – Σχεδιαστή: Δημήτρη Καλέργη θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο «Τέχνης Οίκος Νεμπής 1950» στη Δημητριάδος 129 στο Βόλο, ώρα 20.00 με είσοδο ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες στο official facebook page: www.facebook.com/dimitris-kalergis-735150449865584/

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη γνωριμία με τον Βολιώτη αρχιτέκτονα – σχεδιαστή Δημήτρη Καλέργη ο οποίος ασχολείται με την παραγωγή μοναδικών exclusive χειροποίητων αντικειμένων και δημιουργιών.
«Κάθε ύφεση συνοδεύετε από αναγέννηση, της οποίας τα ορατά σημάδια μπορεί κανείς να ανακαλύψει με διάθεση και υπομονή. Εμείς τα εντοπίσαμε στις μοναδικές δημιουργίες του αρχιτέκτονα Δημήτρη Καλέργη, που με σεβασμό στις ποιοτικές επιλογές του εμπνευστή της παρουσιάζει στην Ελληνική και διεθνή αγορά μια πραγματικά απρόσμενη πρόταση σε αντικείμενα που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, από το συνηθισμένο, από το τετριμμένο.

Μια σειρά από τέτοια δημιουργήματα, που ανυψώνουν την πεζή εικόνα μιας απλής «κρεμάστρας ρούχων» σε καλλιτέχνημα, θα παρουσιαστεί αύριο το βράδυ στις 20.00 με ελεύθερη είσοδο στο «Τέχνης Οίκος Νεμπής 1950» στη Δημητριάδος 129 στο Βόλο. Το αρχιτεκτονικό background του δημιουργού, οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες και η δίψα για δημιουργία αποτελούν εγγύηση για μελλοντικά απροσδόκητα (www.dimitriskalergis.com).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.