Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αύριο στον Βόλο

Με σκοπό τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ

Μαγικές στιγμές ποιότητας και αισθητικής θα ζήσουν οι τυχεροί θεατές στην εντυπωσιακή μουσική παράσταση , που διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου ,με πρωτοβουλία της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου , του παγκόσμιου Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού για τη στήριξη ,αλλά και για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για μια σπάνια συναυλία -σταθμό , με τίτλο “Η μαγεία των Μιούζικαλς”, όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση , θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές ,αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ , στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές ,όπως ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,ο τενόρος Θοδωρής Μπιράκος και ο Βαγγέλης Τσακνάκης.
Μια εκδήλωση γεμάτη πρόζα, εικόνες , χορογραφίες , βιντεοπροβολές και πρωτότυπα κείμενα ,ενώ η συμβολική τιμή του Κουπονιού Ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ είναι μόνο 5 ευρώ.
Στην εκδήλωση συμπράττει με τη Μπάντα ΓΕΝ και συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Νίκο Χιώτογλου .
Τα κείμενα ,ειδικά για την παράσταση, έχει γράψει ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος , τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και η Chorus Line, ενώ τις βιντεοπροβολές η ομάδα Οπτικοακουστικών Μέσων του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”.

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων -Κουπονιών ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ
Συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ υπέρ ΕΛΕΠΑΠ:
-Σοφιάδης Ν. -Κατάστημα Κ. Καρτάλη 63 τηλ:2421025853
-Θεοδωρίδου Δέσποινα -Κατάστημα Γυν .Ενδυμάτων -Ερμού 212 τηλ:2421049471
-Γεωργιάδου Όλγα- Εκτυπώσεις , Δημητριάδος 217-Γκλάβάνη -Βόλος , Τηλέφ. 24210-29650
-Καφέ “4 Εποχές” – Σπ. Σπυρίδη 77- Βόλος , Τηλέφ. 24210-22266
-“Καρπενήσι” -τυροκομικά , Ελ. Βενιζέλου 80-Δημ. Γεωργιάδου -Βόλος, τηλεφ. 24210-31207
– Στην ΕΛΕΠΑΠ ( Τηλέφ. 24280-97098) και στον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας (6974-881944)

Όλος ο Βόλος μια μεγάλη αγκαλιά για την ΕΛΕΠΑΠ

Όπως δηλώνουν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου και ο Πρόεδρος του Δικτύου ‘Περραιβία” κ. Κων. Σκριάπας: ” η μεγάλη εκδήλωση του Ναυτικού στο Βόλο , θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη για τη στήριξη ενός σπουδαίου εθελοντικού Φορέα , της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ,αφού όλα τα έσοδα θα στηρίξουν το θεραπευτικό έργο Κέντρου Αποκατάστασης για τα παιδιά με αναπηρία και θα πρέπει ο Βόλος να δείξει τη στήριξή του και να είναι πάντα μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά με Αναπηρία , δείχνοντας την κοινωνική του αλληλεγγύη.
Σημειώνεται ότι η ΕΛΕΠΑΠ επιτελεί σημαντικότατο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινωνίας και χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη όλων και αυτό καλείται να το αποδείξει όλη η κοινωνία του Βόλου . Είναι μια συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ και του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” που θα συνεχιστεί και στο μέλλον “.
Πληροφορίες: ΕΛΕΠΑΠ Βόλου -Πέπη Παπανδρέου Τηλέφ.24280-97098 και Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ-Κ. Σκριάπας. Τηλέφ. . 6974-881944 .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.