Η Εστία ΄΄ΙΩΝΕΣ” έκοψε την πίτα της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄ έκοψε τη βασιλόπιτά της την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στο Ξενία Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, «στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου, μέλη και φίλοι της Εστίας συγκεντρώθηκαν για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα. Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν με ζεστασιά και χαμόγελο τoυς παρευρισκόμενους κι ανάμεσά τους, τους εκπροσώπους αρχών, προέδρους και τα μέλη άλλων σωματείων κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. επέδωσαν πλακέτα ως ”χαριστήριον τιμής” στον πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας για την προσφορά του στην Εστία, στον Ι.Ν. αλλά και στην ενορία γενικότερα.

Επίσης, με την επίδοση τιμητικών διπλωμάτων, η Εστία τίμησε τα μέλη της πρώτης χορευτικής ομάδας από ιδρύσεώς της, για την πολυετή συμμετοχή τους στο τμήμα ενηλίκων, αλλά και για τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία τους σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδηλώσεις και εξορμήσεις της Εστίας. Έπειτα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα παρουσίασαν χορούς Μικράς Ασίας και Παραλίων, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Μ. Κατσιαρδάνη, διανθίζοντας την εκδήλωση.

Όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι- και με τα πλούσια εδέσματα ,την άψογη εξυπηρέτηση και τη φροντίδα των υπευθύνων του ξενοδοχείου- ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση της Εστίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.