Κρίμα και άδικο για τον εξαιρετικό ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατέθεσαν την ψυχή τους στη Γαλλία απέναντι στη Ρεν. Προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα και στο 90ό λεπτό δέχθηκαν ένα γκολ-μαχαιριά, με το οποίο ηττήθηκαν με 2-1.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον ΟΦΗ, καθώς άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και ο Μπουχαλάκης τροφοδότησε τον Κόδρο, ο οποίος πάσαρε στον Αθανασίου. Εκείνος, με μια μαγική μπαλιά, βρήκε τον Ταξιάρχη Φούντα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Με άψογη κεφαλιά, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έστειλε υποδειγματικά την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σαμπά, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Η Ρεν, μετά το γκολ που δέχθηκε, αύξησε κατακόρυφα την πίεσή της και αναζήτησε με επιμονή το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 16ο λεπτό, μάλιστα, λίγο έλειψε να το πετύχει, χάρη σε ένα καταπληκτικό σουτ του Ναγκιντά, λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Χριστογεώργο, ωστόσο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, γλιτώνοντας τον ΟΦΗ από μια δύσκολη στιγμή.
Η γαλλική ομάδα δυσκολευόταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να παραμένουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 38ο λεπτό, ωστόσο, η Ρεν έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λεπόλ. Ο επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και, αφού την κοντρόλαρε, εκτέλεσε άμεσα, με το σουτ του να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χριστογεώργου. Έτσι, ο ΟΦΗ διατήρησε το προβάδισμά του, παρά την αυξανόμενη πίεση των Γάλλων.
Η Ρεν στο δεύτερο μέρος συνέχισε να δυσκολεύεται επιθετικά, απειλώντας την εστία του Χριστογεώργου μονάχα με μακρινά και εντελώς ακίνδυνα σουτ. Ωστόσο το κακό έγινε στο 76ο λεπτό. Ο Λεπόλ με εξαιρετικό τακουνάκι άνοιξε εξαιρετικά την μπάλα στον Ναγκιντά και αυτός με φανταστικό σουτ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 1-1.
Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί πάλευαν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τον βαθμό, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Σε μία φάση διαρκείας και στη μοναδική φορά που η άμυνα του ΟΦΗ έδειξε αδράνεια, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Αΐτ Μπουντλάλ και αυτός δεν αστόχησε, γράφοντας με δυνατό σουτ το τελικό 2-1, με το χρονόμετρο να δείχνει το 90ο λεπτό.
ΡΕΝ: Σαμπά, Φρανκόφσκι (77’ Ρέινολντς), Κρέσγουελ, Αίτ Μπουντλάλ, Ναγκικντά, Σιμάνσκι (79’ Σισέ), Ρονζιέ (67’ Ντιά), Καμαρά, Μπλας (67’ Μαγιεντά), Λεπόλ, Ταμαρί (77’ Σουμαρέ).
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Αθανασίου, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης (68’ Κωστούλας), Ντίκμαν (83’ Γκονζάλεζ), Φούντας (46’ Αποστολάκης), Κόντρο (68’ Αϊτόρ), Κρίζμανιτς, Νικολάου, Νους (80’ Θεοδοσουλάκης), Πούγγουρας.


















