Η Μάσα και ο Αρκούδος περιοδεύουν! Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Τεχνόραμα – Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η Μάσα και ο Αρκούδος 3 “Στη μέση του πουθενά”», βασισμένη στο γνωστό λαϊκό Ρώσικο παραμύθι, ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και υπόσχεται να χαρίσει στιγμές γέλιου και ξενοιασιάς που τόσο έχουμε ανάγκη!
Η «Μάσα και ο Αρκούδος» στη νέα αυτή παράσταση θα παίξουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο στον Βόλο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ηθοποιοί :Αμαλία Ζαγοριανού, Ευθύμης Ιωαννίδης, Θεοχάρης Μπαϊρακταρίδης, Γεωργία Ποντσουκτσή, Τάσος Ταλιανίδης
Μουσική: Κώστας Εκλεκτός. Χορογραφίες: Χρήστος Μυλωνάς
Μάσκες:AnnaWasiac. Σκηνικά-Κοστούμια: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης
Ήχος-Φώτα: Βλάσης Αράπογλου.
Σημειώστε, ότι είναι υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους. Για τα μέτρα ασφαλείας κατά COVID-19 σχετικά με την λειτουργία θεάτρων/ κινηματοθέατρων με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα απευθυνθείτε τηλεφωνικά στον κάθε χώρο της παράστασης.
Εισιτήρια: ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ “ΑΧΙΛΛΕΙΟ”, (ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ)
ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΩΡΑ: 12:00 & 17:00
τιμή ταμείου : 10€ / τιμή προπώλησης : 8€, προπώληση: Καπνοπωλείο (Τ.Οικονομάκη 41) 2421 214 024 & viva.gr
































