Η Νάταλι Πόρτμαν εξομολογήθηκε πώς είναι να είσαι παιδί σταρ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν μίλησε για το πώς είναι να είσαι παιδί σταρ και πώς η κοινωνία μεταχειρίζεται τους νεαρούς διάσημους.

Στα 37 της χρόνια, η Πόρτμαν, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Vox Lux» ως Σελέστε – μία ποπ σταρ που επέζησε ύστερα από ένα τρομακτικό γεγονός που της συνέβη στην εφηβεία- αποκάλυψε ότι η πρώτη επιστολή που έλαβε ποτέ ως ηθοποιός ήταν στα 13 της χρόνια. Ήταν μια ιστορία βιασμού που έγραψε και της έστειλε ένας άντρας.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα, ακόμα και ως 13χρονη, τι θα μπορούσε να γίνει εάν εξέπεμπα σεξουαλικότητα. Θα ένιωθα ανασφάλεια, και οι άντρες θα έπαιρναν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται στο σώμα μου ως αντικείμενο, προς μεγάλη μου απογοήτευση», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό «People». «Ένιωσα την ανάγκη να καλύψω το σώμα μου και να περιορίσω την έκφραση και την υποκριτική μου για να στείλω το δικό μου μήνυμα στον κόσμο -ότι είμαι ένα άτομο που αξίζει την ασφάλεια και τον σεβασμό».

Αργότερα, είπε ότι συνειδητοποίησε τη σεξουαλικότητά της και πως έχει συμβιβαστεί μ’ αυτό.

«Ξέρω ότι έγινα σεξουαλικό αντικείμενο εξαιτίας των τρόπων φωτογράφισης ή εμφάνισης στις ταινίες και αυτό δεν το επέλεξα», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό έγινε μέρος της δημόσιας εικόνας μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.