Οι νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Διόπτρα»

Τα βιβλία της 10ης Μαΐου από τις εκδόσεις «Διόπτρα», έφθασαν! Οκτώ νέοι τίτλοι που καλύπτουν τις κατηγορίες της ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, του αστυνομικού μυθιστορήματος, της προσωπικής ανάπτυξης και του ρομαντικού ιστορικού μυθιστορήματος. Επιπλέον, στις κυκλοφορίες συμπεριλαμβάνεται και ένα λεύκωμα από τη Μαρίνα Γιώτη, ιδανικό δώρο για την γιορτή της Μητέρας (Κυριακή, 14 Μαΐου 2017).

Στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας έρχεται το νέο μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα με τίτλο: Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας.

Μετά τον πολύκροτο Φόνο 5 αστέρων, που γνώρισε τεράστια επιτυχία, η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει με το τέλειο έγκλημα. Στη δεύτερη αστυνομική υπόθεσή της, η Έλενα Ακρίτα ξανασυναντάει τους ήρωές της που αυτή τη φορά θα μπλέξουν σε ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι. Το όνομα της συγγραφέως και η σημαντική παρουσία της μέσω της αρθρογραφίας της, αποτελούν εγγύηση για ακόμη ένα best seller.

Στην ελληνική πεζογραφία καλωσορίζουμε, τη συγγραφέα Πασχαλία Τραυλού που έχει ήδη στο ιστορικό της πάνω από 360.000 πωλήσεις έως σήμερα. Η Πασχαλία Τραυλού, έρχεται καλύτερη από ποτέ με το νέο βιβλίο της Φιλί στα Μάτια, που πραγματεύεται το ανομολόγητο μυστικό ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

O Γιάννης Ξανθούλης κάνει την εμφάνισή του με την επανέκδοση του βιβλίου …Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες, ένα από τα πιο εμβληματικά έργα του συγγραφέα. Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στην τηλεόραση.

Στα λευκώματα προστίθεται ο τίτλος Μια καρδιά, της Μαρίνας Γιώτη. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Το Μια καρδιά είναι ένα διαχρονικό βιβλίο που μπορεί να βρίσκεται σε μόνιμη προβολή στα βιβλιοπωλεία και είναι ιδανικό και για δώρο.

Στην κατηγορία της ξένης πεζογραφίας, εντάσσεται το Η κόρη της Σκιάς, το τρίτο βιβλίο της σειράς Οι κόρες των αστεριών. Η κόρη της σκιάς είναι #1 best seller σε Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νορβηγία και στα Top5 βιβλία σε Μεγ. Βρετανία, Βραζιλία και Δανία. Το Ντουέτο είναι η νέα συναρπαστική ιστορία της Kimberley Freeman γεμάτη πάθος, απληστία, μυστικά και ψέματα που μας ταξιδεύει από την ποπ ροκ σκηνή του Λονδίνου έως την απομακρυσμένη Αυστραλία.

Στην κατηγορία της ψυχολογίας-προσωπικής ανάπτυξης, το νέο βιβλίο Κικέρων: Η τέχνη της πειθούς του James M. May, αποτελεί ένα διαχρονικό οδηγό για το πώς μπορεί κάποιος να πείθει με τη λογική, τα επιχειρήματα και μερικά απλά τρικ. Το βιβλίο αναφέρεται σε ξεχωριστές στιγμές από τη ζωή του Κικέρωνα και αποτελεί ένα πρωτότυπο συνδυασμό Ιστορίας, Βιογραφίας και Αυτοβοήθειας.

Οι εκδόσεις Elxis, εμπλουτίζονται με το Μία εβδομάδα Έρωτα της Lorraine Heath, τα μυθιστορήματα της οποίας εμφανίζονται στις λίστες με τα ευπώλητα του USA Today και των New York Times. Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που οι αναγνώστριες σίγουρα προσμένουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.