«Η Όπερα βγήκε … απ’ τον Παράδεισο»

Στο Βόλο αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου στο θερινό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

«Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο» …Και επίσης βγήκε και περιοδεία! Το μοναδικό στο είδος του έργο, είναι λυρική κωμωδία: αστείο, ανατρεπτικό και παράλληλα γεμάτο από υπέροχη μουσική και τις πιο μελωδικές άριες και ντουέτα από εμβληματικά και πολυαγαπημένα έργα όπερας. Ξεκινώντας από την Λάρισα σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου, συνεχίζοντας στον Βόλο αύριο Κυριακή 18 του μήνα θα ταξιδέψει, για περιορισμένες παραστάσεις, σε όλη την Ελλάδα.
Τέσσερις διάσημοι λυρικοί τραγουδιστές- τενόρος, σοπράνο, μέτζο σοπράνο και βαρύτονος- φτάνουν σε ένα θέατρο με σκοπό να συναντήσουν έναν παραγωγό για να κλείσουν δουλειά. Εκεί τους υποδέχεται ένας μαέστρος ο οποίος τους ενημερώνει για το απίστευτο: έχουν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα και βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση αναμονής μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης… Ο “δημιουργός” δεν έχει αποφασίσει το πού θα τους στείλει και έχει δώσει εντολή να… περάσουν από ακρόαση ώστε να αποφασίσει τις μοίρες τους.
Πρόσκαιρα μίση αλλά και έντονα πάθη εντός κι εκτός σκηνής… ανταγωνισμοί και αστείες καταστάσεις… Τι συμβαίνει σε μια ακρόαση; Και ποια είναι τελικά η “κόλαση” του καλλιτέχνη;
Την απάντηση και πολλά άλλα θα δείτε στην κεφάτη παράσταση “Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο” που έγραψε η Κασσάνδρα Δημοπούλου και σκηνοθετεί η Τζένη Δριβάλα. Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος. Μαέστρος: Άκης Σακελλαρίου. Σοπράνο: Τζένη Δριβάλα/ Σοφία Μητροπούλου/ Ειρήνη Κώνστα. Μέτζο Σοπράνο: Κασσάνδρα Δημοπούλου. Τενόρος: Φίλιππος Μοδινός. Βαρύτονος: Αλέξανδρος Γάβαρης/ Armando Puklavec. Κινησιολογία: Αθανάσιος Μαργούτας. Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας. Γενική είσοδος 10 Ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.