Οι … «παρέες του τραγουδιού» ξεκινούν τη δραστηριότητά τους

Με ταυτόχρονη προσφορά στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο»

Ο εκπρόσωπος, τα μέλη (ενήλικες & παιδιά), οι μουσικοί & οι εκπαιδευτές, των πιο μελωδικών γειτονικών Τμημάτων [Νέας Δημητριάδας, Αγίου Γεωργίου – Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναργύρων & Αλυκών], που καθοδηγητής τους είναι… «Η παρέα και το τραγούδι, με μεράκι και η προσφορά στο συνάνθρωπο», διοργανώνουν την έναρξη των δραστηριοτήτων τους, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, Αφετών,
με Εκκλησιασμό, Αγιασμό και Αρτοκλασία.

Όπως έγινε γνωστό, θα εκτεθούν σε προσκύνημα, Ιερά Κειμήλια Αγίων,
& η Ιερά Εικόνα Ταξιάρχη Μανταμάδου (που φυλάσσονται στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν: Ομιλία: «Ταξιάρχης Μανταμάδος, το σπαθί & ο πολέμαρχος Του Θεού», χαιρετισμοί επισήμων. Θα επακολουθήσει ευλογία του Ιερού Ναού, άρτος & λουκούμι .

Στο κατάστημα: Τα Πέντε Πλατάνια, στη πλατεία Αφετών, Με Καλωσόρισμα – Μουσική Αγκαλιά να ανοίγει, από Χορωδιακό Τμήμα, με Αφιέρωμα, Σοφία Βέμπο και με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Δήμου Βόλου και με προαιρετική προσφορά, τροφίμων, μακράς διαρκείας.

Στις 11:30 π.μ. θα γίνει αναχώρηση για: Νεοχώρι, Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Γλύπτη Νικόλα και το Εκκλησιαστικό Μουσείο, στην εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, με την ευθύνη της ξενάγησης από υπεύθυνους των Συλλόγων της περιοχής.

Μουσικοχορευτικό μεσημέρι, με συνεργασία με το «Πολιτιστικό Σύλλογο Κένταυρος», στο κατάστημα «Η Πλατεία μας» του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, με Χορωδιακό & Ορχηστρικό Τμήμα, σε αφιέρωμα Τσιτσάνη και το Σύλλογο Κένταυρος, με το δημοφιλές χορευτικό τμήμα του, σε χορούς της περιοχής.

Οι μουσικοί, που συνοδεύουν και συμμετέχουν στα ορχηστρικά τμήματα, είναι οι:
Καραμπάσης Βασίλης -μπουζούκι,τραγούδι- Σπηλιόπουλος Γιάννης -κιθάρα, τραγούδι-, Τυφλίτης Δημήτρης -μπουζούκι, τραγούδι.

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων, για το λεωφορείο: στο τηλέφωνο 6984144780 στην κα Αθανασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.