Ημερίδα για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σεξουαλικής κακοποίησης

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Ώρα για δράση από τους Επαγγελματίες υγείας” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με στόχο να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πρόγραμμα PHOS, που εκπονείται, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και διοργανώνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αρωγοί της προσπάθειες είναι και εξειδικευμένοι παιδίατροι από την Ιατρική Σχολή του Dartmouth College και του Yale University των ΗΠΑ.

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link: https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1612/registration

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.