Καλλιτεχνική βραδιά στη Ν. Δημητριάδα

Για την ενίσχυση του ΣΕΑΝ και την ανέγερση μνημείου πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών

Το 2017 έχει ανακηρυχθεί, έτος των Εφέδρων & Εθνοφυλάκων! Με την ευκαιρία αυτή, ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας (Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών), σε συνεργασία με τα «Καλλιτεχνικά Τμήματα» που δραστηριοποιούνται, σε Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, διοργανώνει, μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική βραδιά, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 8:30 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο, στο κοινωνικό κέντρο της Νέας Δημητριάδας (Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Πολιορκητού –Απέναντι από τον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου).

Αφιερωμένη, στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας ζούμε και ως ελάχιστο φόρο τιμής για όλους αυτούς που «έπεσαν» μαχόμενοι, στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους μας!
Συμμετέχουν τα «Καλλιτεχνικά Τμήματα» “παρέες γειτονιάς” με : μουσικό αφιέρωμα, από το Χορωδιακό Τμήμα που δραστηριοποιείται, σε Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου & που θα επιμεληθεί της ψυχαγωγίας : με μια μουσική αναφορά, στον πιο ρομαντικό και ερωτικό, στιχουργό, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και σε συνεργασίες του, με αγαπημένους μουσικοσυνθέτες όπως οι:

Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Κουγιουμτζής, κ.α. Συνοδεύουν οι μουσικοί: Ψαθάς Γιάννης (πλήκτρα και τραγούδι), Σπηλιόπουλος Γιάννης (κιθάρα και τραγούδι), Καραμπάσης Βασίλης (μπουζούκι και τραγούδι).

Θα γίνει bazaar, έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες, από μέλη των Τμημάτων (διακοσμητικά, κηραλοιφές, γλυκά κ.α.) την Καλλιτεχνική Επιμέλεια θα έχει, η ζωγράφος Παρασκευή Τουλούπη. Κοινωνική Σχολή Χορού, με υπεύθυνη την Γεωργία Μπουδαλάκη. Την ευθύνη του συντονισμού της παρουσίασης και της μουσικής επιμέλειας, έχει η καθηγήτρια μουσικής, Αγγελική Κοντοπούλου.

Η τιμή κάρτας είναι 12 ευρώ, που περιλαμβάνει, ένα μπουκάλι μπύρα ή κρασί, που θα συνοδεύονται από πιάτο με τρία σουβλάκια, με τα συνοδευτικά τους και χειροποίητες πίτες… την ευθύνη θα έχει το ουζερί- μεζεδοπωλείο ΤuVolu. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ταμείο του ΣΕΑΝ, για την ανέγερση του μνημείου πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, προπληρωμή καρτών και πληροφορίες, στα τηλέφωνα : 6980203223 και 6984144780.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.