Κάνοντας «Όνειρα στο κύμα»

Θεωρώντας πολύ σημαντικό οι επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και αλλοδαποί, να έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν το έργο του Αλ. Παπαδιαμάντη, τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες, ανταποκρίθηκαν στην πρόταση της Δέσποινας Μαρκάκη, γνωστή υποστηρίκτρια πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο νησί, για τη διοργάνωση της παρουσίασης της θεατρικής παράστασης ‘Ονειρο στο Κύμα΄. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Δημήτρη Δακτυλά και των συνεργατών του πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, για όλο το καλοκαίρι, στην πλατεία έξω απο το σπίτι-μουσείο του ΑΛ. Παπαδιαμάντη.
Η παράσταση ειναι δωρεάν, για το κοινό και παρουσιάζετε στα ελληνικά αλλά ταυτόχρονα με υπέρτιτλους στα αγγλικά.

Η διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ένθερμη υποστήριξη του Δήμου, του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Σκιάθος, της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΑΝΕΣ/ΠΡΩΤΕΑΣ και του καπετάνιου του Πρωτέα κ. Γιώργου Αντωνίου, των επιχηρήσεων Dolphin of Skiathos-τουριστικό γραφείο, ERGON-εστιατόριο, Mandraki Village-ξενοδοχείο, Mystique-beach bar, Borzoi/club-restaurant, La Piscine-ξενοδοχείο, Αστέρας-super market, Kanapitsa Hotels, Kassandra bay-ξενοδοχείο.

Η Σκιάθος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο Δροσίνης, “Τη Σκιάθο την αντιλαμβανόμαστε μέσω του έργου του Παπαδιαμάντη”, αυτός είναι και ο στόχος αυτής της εκδήλωσης, οι επισκέπτες να γίνουν κοινωνοί του έργου του Αλ. Παπαδιαμάντη, μέσα από μια θεατρική παράσταση που είναι βασισμένη σε ένα από τα εμβληματικά του έργα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.